ATHENE PALACE DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 595 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Athene Palace Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 16:21 Alles wat we besteld hadden was koud niet gaar en waterig diverse producten kwamen rechtstreeks vanuit de vriezer en niet goed doorgebakken echt schande €40 kwijt en je hebt er voor de rest niks voor alleen maar pijn in mijn buik en ziek zij
29 nov 2022 om 15:24 Delivery time kept changing in the track system, it took much longer than initially mentioned
29 nov 2022 om 12:20 Grootste gedeelte van maaltijd niet aangekomen, wij vermoeden doodleuk weer meegenomen door de bezorger. Na bellen met het restaurant moesten we het maar met thuisbezorgd regelen. Gelijk een klacht bij thuisbezorgd ingediend maar nog geen reactie.
25 nov 2022 om 22:11 Onvriendelijk aan de tel. Gewoon opgehangen. Drinken niet ontvangen en witte rijst besteld ipv rode rijst ook niet gekregen. Staat mooi op de bon als opmerking. Jammer kwaliteit word minder in deze tijden. Wij WAREN tevreden. Eten was was wel lekker.
25 nov 2022 om 11:40 Wij vonden het vlees lekker gekruid! tzatziki was een beetje weinig.
23 nov 2022 om 22:23 Really just looking for a pita giros. End up getting all sorts of stuff not really ordered like too many chips, salad, and bread. All ramps up the price and ends up not eaten.
21 nov 2022 om 21:29 Niet warm, patatjes slap, gefrituurde kalamarisalade zag er niet smakelijk uit. Giros met pitabroodje was redelijk. Voor ons niet voor herhaling vatbaar
21 nov 2022 om 20:07 Goede schotels, over compleet met alles erop en eraan. Goed verpakt warm en kous apart van elkaar. Lekker gegeten en vriendelijke bezorging.
18 nov 2022 om 21:52 Netjes verpakt en alles goed warm.Bezorgd door emmanuel netjes en beleefd.Top
14 nov 2022 om 1:10 Eten is altijd goed bij Athene bezorging mag wat sneller
10 nov 2022 om 19:52 Het eten is erg heerlijk en altijd goed ben alleen erg boos over de bezorger die was te lui om naar boven te komen terwijl ik lecht ter been ben erg jammer
10 nov 2022 om 6:05 Het eten was heel lekker!!! Ik kom zeker nog een keer.