ATHENE PALACE DEN HAAG

ATHENE PALACE DEN HAAG Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 494 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Athene Palace Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:13 Bij een kipfilet schotel varkens gyros krijgen terwijl dit niet erbij vermeld stond. Patat was niet goed gebakken. Kipfilet was eerder een soort gemalen kip in een rare vorm. Ik hoop dat ik m’n geld terug krijg want heb er niks van kunnen eten…
27 mei 2022 om 20:35 Erg lekkere schotels gyros en souvlaki en voor een vrijdagavond snel bezorgd (of hebben wij elders langzame bezorgers gehad?). Pita gyros had de knoflooksaus er al in. Had graag zelf dat kunnen toevoegen. Heb geen patat gegeten, dus geen beoordeling.
23 mei 2022 om 22:50 Om 20.22 uur besteling geplaats en om 22.20 uur bezorgd. Erg jammer Maar het eten was heel goed! Ook hield het restaurant mij op de hoogte hoelaat de bezorger het eten bij hun kwam ophalen. Dat kan ik zeer waarderen. Y
23 mei 2022 om 18:23 Eten was heerlijk zeker weer gauw terug , bezorging prima , altijd zeer vriendelijk de bezorging , echt tevreden met het eten en de bezorging . goede mix van het eten toppie
18 mei 2022 om 20:44 Prima om de gewenste tijd. Eten was top. Niets aan te merken.
18 mei 2022 om 0:06 Griekse mix schotel was lekker, voldoende variatie, hoeveelheid en netjes verpakt. Geen 5 sterren omdat de frites net te vet waren (olie niet heet genoeg of teveel ineens).
12 mei 2022 om 18:54 Prima op tijd..helaas was het eten lauw..en een beetje smakeloos..zeker niet vies maar de griekse kruidmelange ontbrak volgens mij
9 mei 2022 om 20:31 Gyros + pita was perfect. Patat slap en niet goed doorbakken naar onze smaak. Sowieso moeilijk ook bij van die hele dikke platte stelen.
21 apr 2022 om 22:56 Weer heerlijk gegeten, alleen volgende keer graag wat meer tzaziki want was deze keer beetje weinig. Verder was alles prima!
20 apr 2022 om 21:36 zoals altijd super. Met name de lamsboutjes. Grote porties lekker warm, compliment
15 apr 2022 om 14:18 Eten is echt lekker kapot veel vlees krijg je en goed bereid
8 apr 2022 om 12:42 Gyros was lekker rokerig gekruid. En mals. Pita was erg goed. Patat was wat slap. Kleine jammer. Verder goed verzorgd.